Vinsmakinger på Don Pippo!

Er du nysgjerrig på å lære mer om vin? Har du litt oversikt, men ønsker å sette deg mer inn i et enkelt område? Vi tilbyr vinsmakinger- og kurs. Vi skreddersyr kurs etter dine ønsker og behov. Vi tar i mot grupper opp til 30 personer på Don Pippo. Er dere enda flere enn det, kan vi enten komme til dere eller tilby selskapslokaler, og da gjør vi også vinsmakinger i kombinasjon med mat. Ellers holder vi også temasmakinger annenhver fredag kl. 17:00. Abonner på våre facebookevents for å holde deg oppdatert!

Ta kontakt for et godt tilbud!

Introduksjonssmaking
Vi introduserer deg til vinens verden. Lær å skille vinene fra hverandre, og se de forskjellige kvalitetene i vinen oppfører seg. Vi smaker 2 musserende, 2 hvite og 2 røde viner mot hverandre så her får du et bredt inntrykk av hva vin kan være.

6 viner, halve glass: 390,- 

Musserende viner*

Bli kjent med de forskjellige stilene av musserende viner. Hvordan lages egentlig prosecco? Og hva er egentlig forskjellen mellom cremant og champagne? Er cava noe særlig? Alt dette og mer får du svar på under denne smakingen.

6 viner, halve glass 450,- 

Champagnesmaking*

Topp laget med denne smakingen med viner fra Champagne! Du får smake viner innen de forskjellige hovedstilartene i Champagne og får lære om både druer og historie. En skikkelig underholdende smaking med toppviner.

6 viner, halve glass 590,- 

Giro di Italia*

Dette er en rødvinstung smaking med viner fra Piemonte, Valpolicella, Toscana, Abruzzo, Campania og Sicilia! Hva skiller områdene fra hverandre, og hva bør vi forvente oss av gode viner fra disse stedene? Finnes det noen spesielt gode kjøp?

6 viner, halve glass 450,-

Tour de France*

Bli med på en rundtur gjennom Frankrike! Vi følger i det berømte sykkelrittets fotspor, som på et eller annet tidspunkt nok har vært gjennom de fleste vinområdene i Italia. Smak på interessante viner fra 6 spennende områder i Frankrike.

6 viner, halve glass 450,- 

Naturbarn*

Naturvin er noe som er skikkelig inn i tiden, men hva er det egentlig? Og hva er det som gjør at de fleste av dem som drikker det har langt skjegg og dyre klær som ikke passer? Smak og finn det ut på denne smakingen!

6 viner, halve glass 450,- 

Alle smakinger tar ca 2 timer, men kan kortes ned med færre viner eller at dere drikker fortere.

* Krever at vi har vinene tilgjengelige. Derfor kan det være lurt å bestille disse smakingene litt tid på forhånd. Vi holder normalt ikke disse smakingen for mindre enn 8 personer.