Matmeny

 

Vi liker mennesker som lager ekte mat, uten å prøve å lure noen, og som selvfølgelig smaker godt. Dette gjenspeiler seg i menyen vår og vi bruker så langt vi kan råvarer fra folk vi kjenner og liker. Se nederst for en oversikt over produsentene vi bruker.

Antipasti

Vi digger gode oster og god spekemat. Det finnes alltid et stort utvalg av både norske og utenlandske oster og pølser.

Konservativer

Fiskekonservativer av svært høy kvalitet fra Biscayabukten.

Snacks

Større snacks

Piadina

Piadina er et tynt, flatt brød. Typisk fra Emiglia-Romagna regionen i Italia, laget med lardo. Vi putter på gode ting, bretter den i to også spiser du den som en slags luksuskebab.

Salater

Digge salater som lages ved bestilling og serveres med surdeigsbrød.

Spesialiteter

Våre spesialiteter er fine til å deles eller til å spises alene hvis du er sulten.

Noen av produsentene vi bruker

  • Storfekjøtt til Vitello Tonnato og kjøttboller kommer fra Larsastova i Granvin. http://larsastova.no/
  • Svinekjøtt til Bahn Mi og kjøttboller kommer fra Tveite Gard på Voss. http://www.tveitegard.no/
  • Det meste av spekemat kommer fra Ask Gard på Jevnaker. https://www.askgard.no/
  • Lammepølse og røkt skinke kommer fra H. Brakstad Eftf.
  • Vi sylter opp store mengder grønnsaker i sesong med varer både fra Sogn Jord og Hagebrukskole, Finnegården og fra Måkestad.
  • Ostene vi har kommer fra både Norge og hele verden.
    • Fønix og Pan fra Stavanger Ysteri
    • Cheddar fra et svømmebasseng på Thornbjørnrud Hotell på Hadeland
    • Råblå fra Grindal