Vi liker mennesker som lager ekte mat, uten å prøve å lure noen, og som selvfølgelig smaker godt. Dette gjenspeiler seg i menyen vår og vi bruker så langt vi kan råvarer fra folk vi kjenner og liker. Se nederst for en oversikt over produsentene vi bruker.
Antipasti
Vi digger gode oster og god spekemat. Det finnes alltid et stort utvalg av både norske og utenlandske oster og pølser.
Stor antipasti
kr288
Et brett med fem utvalgte oster og/eller spekemat.
Liten antipasti
kr192
Et brett med tre utvalgte oster og/eller spekemat.
Fisk på boks
Fiskekonserver av svært høy kvalitet fra Biscayabukten.
Boquerones
kr98
Ansjos i olje, ristet brød
Ventresca Yellow Fin
kr138
Hermetisert tunfisk, ristet brød
Sardinillas
kr98
Hermetiserte sardiner, ristet brød
Berberechos
kr198
Hermetiserte hjerteskjell, ristet brød
Snacks
Grillet artisjokk
kr68
Hermetisk grillet artisjokk, salatblader
Hummus og piment d’Espelette
kr68
Hummus på gule erter, verdens dyreste paprikapulver
Soltørket tomat
kr54
Soltørket tomat i olje, salatblader
Ristet brød
kr46
Ristet brød, olje eller andefett
Grønne oliven
kr84
Grønne cavaliereoliven fra Calabria. Green mammuth cavaliere olives from Calabria.
Ristede mandler
kr46
Ristede valenciamandler med havsalt fra Spania.
Større snacks
Konfitert and
kr182
Varm konfitert and, salat, sennepsdressing, urtedressing, ristet brød.
Piadina
Piadina er et tynt, flatt brød. Typisk fra Emiglia-Romagna regionen i Italia, laget med lardo. Vi putter på gode ting, bretter den i to også spiser du den som en slags luksuskebab.
Prosciutto Crudo
kr134
Spekeskinke, squaquarone, ristede mandler, salat
Speck og brie
kr134
Spekeskinke, brie, urtesalat, sherryvinaigrette.
Spicy salami
kr134
Spicy salami, urtesalat, tomat, srirachamajones.
Ansjos og kapers
kr134
Ansjos, kapers, squaquerone, urtesalat og vinaigrette.
Salater
Digge salater som lages ved bestilling og serveres med surdeigsbrød.
Lun chevresalat
kr174
Ovnsbakt geitost, syltet bete, valnøtter, tomat, urtesalat og bringebærvinaigrette.
Spesialiteter
Våre spesialiteter er fine til å deles eller til å spises alene hvis du er sulten.
Smeltet ost
kr178
Forskjellige smeltede oster i en skål med ristet brød til.
Vitello Tonnato
kr198
Vår spesialitet! Roastbeef av kalv fra Larsastova i Hardanger, tunfiskdressing, parmesan & urtesalat
Noen av produsentene vi bruker
- Storfekjøtt til Vitello Tonnato og kjøttboller kommer fra Larsastova i Granvin. http://larsastova.no/
- Svinekjøtt til Bahn Mi og kjøttboller kommer fra Tveite Gard på Voss. http://www.tveitegard.no/
- Det meste av spekemat kommer fra Ask Gard på Jevnaker. https://www.askgard.no/
- Lammepølse og røkt skinke kommer fra H. Brakstad Eftf.
- Vi sylter opp store mengder grønnsaker i sesong med varer både fra Sogn Jord og Hagebrukskole, Finnegården og fra Måkestad.
- Ostene vi har kommer fra både Norge og hele verden.
- Fønix og Pan fra Stavanger Ysteri
- Cheddar fra et svømmebasseng på Thornbjørnrud Hotell på Hadeland
- Råblå fra Grindal