Mat både tidlig og sent

English at the bottom of the page
Don Pippo har verdens minste kjøkken, det er vel egentlig ikke heller et skikkelig kjøkken. Vi har et par skjærefjøler, en kuttemaskin, en saladette og en liten ovn. Men, det stopper oss ikke ifra å lage digg mat både til lunsj og til kvelds.

Vi liker mennesker som lager ekte mat, uten å prøve å lure noen, og som selvfølgelig smaker godt. Dette gjenspeiler seg i menyen vår og vi bruker så langt vi kan råvarer fra folk vi kjenner og liker. Se nederst for en oversikt over produsentene vi bruker.

LUNSJMENY 11.00 – 18.00

Dagtidsmeny tosidig frem til slutten av september

 

KVELDSMENY 18.00 – ut

(Man 23.00 – Tir-Tor 00.00 – Fre-Lør 02.00)

Kveldsmeny tosidig frem til slutten av september

 

 

  • Storfekjøtt til Vitello Tonnato og kjøttboller kommer fra Larsastova i Granvin. http://larsastova.no/
  • Svinekjøtt til Bahn Mi og kjøttboller kommer fra Tveite Gard på Voss. http://www.tveitegard.no/
  • Det meste av spekemat kommer fra Ask Gard på Jevnaker. https://www.askgard.no/
  • Lammepølse og røkt skinke kommer fra H. Brakstad Eftf.
  • Vi sylter opp store mengder grønnsaker i sesong med varer både fra Sogn Jord og Hagebrukskole, Finnegården og fra Måkestad.
  • Ostene vi har kommer fra både Norge og hele verden.
    • Fønix og Pan fra Stavanger Ysteri
    • Cheddar fra et svømmebasseng på Thornbjørnrud Hotell på Hadeland
    • Råblå fra Grindal
    • Rocchetta fra Langhe, Piemonte
    • Monte Veronese, Slow Food Presidio fra fjellene utenfor Verona. Stølsost.
    • Av og til mozzarella fra Osteverkstedet på Sørlandet
    • Brillat Savarin fra Burgund. Ost laget med ekstra fløte altså.
    • Og en haug med andre oster som vi har inne av og til.

 

english midlertidig september daytime

 

english midlertidig september evening