På Don Pippo 4. august kl. 17:00 – 19:00 Rhône kommer ofte litt i skyggen av Bourgogne og Bordeaux, når vi tenker på franske viner! Men Rhône står ikke tilbake for mye når vi ser på lagringsdyktighet og ikke minst pris/ytelse for vinen! Her kan du finne en ny favoritt til viltsesongen i høst! 490,-   Read More …

Categories:

På Don Pippo 18. august kl. 17:00 – 19:00 Drikker du bare viner fra Piemonte og Toscana? Utvid horisonten din med denne spesialsmakingen med sicilianske viner. Heine tar for seg geografi, vinstiler og druer sammen med deg! Du smaker 6 viner og får en fyldig innføring i Sicilia! Smakingen koster 425,- Book på www.donpippo.no Skriv «Siciliasmaking»   Read More …

Categories:

På Don Pippo 25. august fra 16:30 – 18:30. Vi tar for oss oransjevin både som stil og tradisjon. Hva gjør disse vinene spesielle og hvordan får vinene den spesielle fargen? Du får smake på 5 forskjellige viner! Pris: 390,- Book på www.donpippo.no Skriv “oransjevinsmaking” i beskjedfeltet. Abonner på våre eventer for å få med deg alle   Read More …

Categories:

På Don Pippo 25. august fra kl. 19:30 – 22:00 Noen sa en gang at oransjevin kan pares med alt! Vi setter det utsagnet på prøve og lager en middag hvor vi parer oransjevin med asiatisk mat. Vi lover det fineste av hva asia har å tilby! Minst 5 retter med 5 forskjellige viner. Tid:   Read More …

Categories:

På Don Pippo 26. august fra kl. 16:30 – 18:30. Stort sett er det Italia, Frankrike og Spania som får oppmerksomhet når vi snakker om vin og drikker vin. På denne smakingen går vi av den oppmerkede stien, og tar for oss vinland som ikke får så mye oppmerksomhet! Har du smakt vin fra Georgia,   Read More …

Categories:

På Don Pippo 26. august fra kl. 19:30 – 22:00. Noen sa en gang at oransjevin kan pares med alt! Vi setter det utsagnet på prøve og lager en middag hvor vi parer oransjevin med asiatisk mat. Vi lover det fineste av hva asia har å tilby! Minst 5 retter med 5 forskjellige viner. Tid:   Read More …

Categories:

Twitter updates

No public Twitter messages.